Srbija

Petak, 06.07.2007.

13:43

Vip počinje sa radom do 9. jula

Kompanija Vip mobil je objavila da će do 9. jula svi koji su kupili kartice tog operatera moći da ih koriste.

Izvor: B92

Default images

Aleksandar Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobila, je najavljujući početak rada trećeg operatera u Srbiji rekao da su sve administrativne procedure gotove.

Kompanija Vip mobil je najavila da će, preko ugovora o romingu sa jednim od postojećih operatera, obezbediti pokrivenost svoje mreže na čitavoj teritoriji Srbije i da je cilj kompanije da osvoji preko 20 odsto srpskog tršižta mobilne telefonije.

Vip je najavio i da će od utorka početi sa redovnom prodajom pripejd kartica, koje će sve imati jedinstveno tarifiranje. Tako će poziv prema svim mrežama u zemlji koštati 4,9 dinara po minutu, dok će cena SMS poruke prema svim operaterima biti 1,9 dinara. Cene su, naravno, bez PDV-a.

U kompaniji kažu da su na osnovu rezultata istraživanja koje je pokazalo da čak 80 procenata tržišta mobilne telefonije u Srbiji čine pripejd korisnici odlučili da krenu sa ponudom pripejd paketa.

Predstavnici Vip mobila su najavili i da će do kraja godine svaka dopuna kredita biti duplirana do maksimalnog iznosa od dve hiljade dinara. To znači da će svi korisnici koji do kraja godine budu uplatili do dve hiljade dinara kredita, dobiti isto toliki iznos na poklon.

U toj kompaniji kažu da su prodali više od 50 hiljada bonus paketa i da će poklon-kredit od hiljadu dinara moći da se iskoristi do kraja avgusta.

Takođe je saopšteno da će u inostranstvu najpre biti ponuđen roming u zemljama u kojima posluju kompanije iz sastava Telekom Austrija, a da će nekon toga u biti omogućen i roming u „najatraktivnijim destinacijama“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ruski tankeri stoje prazni širom sveta?

Gotovo svaki ruski naftni tanker koji je pod sankcijama stoji nekoliko meseci nakon uvođenja ograničenja, što pokazuje kako sankcije SAD mogu da poremete lanac snabdevanja ruskom naftom.

8:03

21.5.2024.

1 d

Svet

Sledi novi talas bankrota? Ovaj sektor puca

Nakon rasta u februaru, nemački ugostitelji su u martu opet poslovali slabije. Promet je realno opao za 2,4 odsto, a nominalno za 1,5 odsto, saopštio je u utorak Savezni zavod za statistiku.

19:22

21.5.2024.

1 d

Podeli: