Petak, 01.02.2019.

01:30

Veliko priznanje za Vučevića, treneri izostavili Dončića

Reprezentativac Crne Gore Nikola Vučević izabran je za rezervu na Ol-star utakmici u Šarlotu, saopštili su iz NBA.

Izvor: P. Tadiæ

Veliko priznanje za Vučevića, treneri izostavili Dončića
Foto: Getty Images

Košarkaš Orlanda ima odličnu sezonu iza sebe, treneri su ga zasluženo izabrali i debitovaće 19. februara u Severnoj Karolini.

Vučević prosečno beleži 20,7 poena, 12 skokova i 3,8 asistencije, uz 1,2 blokade. Treneri su to prepoznali i centra ćemo gledati u Šarlotu.

Naš Nikola Jokić takođe je izabran kao rezerva i o tome možete više pročitati OVDE, dok je zanimljivo miljenik publike Luka Dončić ostao bez mesta na prestižnom meču.

Dončić igra fenomenalno za Dalas, međutim tek je u prvoj sezoni i treneri su logično dali prednost košarkašima koji su duže u ligi i koji su ostavili veći trag.

Ekipe još nisu poznate, sedmog februara kapiteni će (Lebron Džejms i Janis Adetokumbo) odabrati sa kojim košarkašima žele da igraju zajedno u timu.

Neće biti klasične utakmice Istok-Zapad, već će igrači biti pomešani tako što će kapiteni (igrači koji su dobili najviše glasova od publike) birati jednog po jednog.

Ol-star vikend u Šarlotu traje od 17. do 19. februara, a glavni meč na programu je poslednjeg dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: