Utorak, 14.09.2021.

08:24

Glumac iz "La Casa de Papel" voli jednu Srpkinju i to ne krije

Španski glumac Pedro Alonso osvojio je čitav svet ulogom Berlina u seriji "La Casa de Papel", a mnogi ne znaju to da on već godinama uživa u ljubavi sa Tatjanom Đorđević, Parižankom poreklom iz Srbije.

Izvor: B92

Glumac iz
Foto: Profimedia

Tatjana je rođena u Svilajncu, bavi se hipnoterapijom i umetničko ime joj je Tiksi. Ona i glumac su se upoznali u Francuskoj i odmah su, kako je Alonso jednom rekao za "Vanity Fair", ostvarili konekciju i počeli da razgovaraju.
"Prvi dan kad sam je sreo, bez koketiranja smo počeli da razgovaramo. Na kraju tog razgovora dao sam joj telefon u slučaju da želi da ostane u gradu. Ostalo je istorija", rekao je glumac.
Alonso najviše uživa u crtanju sa Tatjanom, a njihova ljubav vidljiva je ne samo na događajima kojima prisustvuju, već i na društvenim mrežama

Zvezda "La Casa de Papel" često iznenadi svoje pratioce na Instagramu prelepim fotografijama svoje partnerke, koju s ljubavlju naziva "gospođom Bird".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: