Tehnopolis

Petak, 01.07.2016.

18:50

Proverite kako bi vam zvučalo ime da ste rođeni na Islandu

Nakon neverovatnog trijumfa Islanda protiv Engleske na Evropskom prvenstvu u fudbalu u Francuskoj, Islanđani su preko noći postali apsolutni hit.

Izvor: Index

Proverite kako bi vam zvučalo ime da ste rođeni na Islandu
Foto: Screenshot

Posvećeno im je na stotine ilustracija, memeova, gifova i statusa na društvenim mrežama, a čini se da svi odjednom žele da budu Vikinzi.

Dok je svet fasciniran činjenicom da je grupa fudbalera koji su van igrališta mahom farmeri uspela u osmini finala da pobedi "velike" Engleze, na Internetu iz dana u dan niču nove aplikacije vezane za ovu državicu koje se navijači naprosto ne mogu zasititi.

Jedna od njih omogućiće vam da proverite i kako bi vaše ime zvučalo da ste rođeni kao Islanđanin. Iako je u pitanju jednostavan postupak, ne treba ni reći da je aplikacija brzo postala hit, a možete da je isprobate ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

10 h

Podeli: