Leskovac - Servisne informacije - B92 Lokal

Servisne informacije

Sutra centar Leskovca bez vode

Leskovački "Vodovod" obaveštava svoje korisnike da će, zbog radova na prevezivanju nove vodovodne mreže u pasažu bivše Robne kuće Beograd, u sredu 16. juna, doći do prekida u vodosnabdevanju u periodu od 9 do 17 časova u Ulici Koste Stamenković na potezu od Bulevara oslobođenja do Ulice Učitelja Josifa.

Servisne informacije utorak 15.06. 15:51 Komentara: 0

Više ulica u Leskovcu bez vode

Javno-komunalno preduzeće "Vodovod" saopštio je da će, zbog radova na prevezivanju nove vodovodne mreže na Bulevaru Nikole Pašić danas od 11 do 16 časova, doći do prekida u vodosnabdevanju u ulicama Dimitrije Tucović, od Milana Toplice do Tekstilne, i u delu Bulavara Nikole Pašića, od Dimitrija Tucovića do Pop Mićine.

Servisne informacije petak 11.06. 08:34 Komentara: 0

Leskovac: Ko sve sutra neće imati struju?

Zbog planiranih radova na redovnoj godišnjoj reviziji TS 35-10 kV Guberevac, pripadajućih 35 kV DV i sistematskoj zameni brojila, u četvrtak 20. maja, od 9 do 14 sati, bez struje će biti vojno skladište u Guberevcu, deponija Željkovac, kvantaška pijaca, Velika i Mala Gradovnica, Zagužane, Zoljevo, Dobrotin, Mala Kopašnica, Gornji i Donji Guberevac, Gornji i Donji Bunibrod i Žižavica.

Servisne informacije sreda 19.05. 15:50 Komentara: 0