Ponedeljak, 11.01.2021.

01:23

iPhone 12 i iPad Air [podcast]

Pet uređaja za prvu epizodu u 2021, svih pet Appleovih. Jedan iPad i četiri iPhonea.

Izvor: B92

iPhone 12 i iPad Air [podcast]
Foto: depositphotos/Jshanebutt

Prvi put u novoj godini sa stvarima iz stare, i dalje se borimo sa starim vestima i starim problemima, zbog kojih je tradicija ove godine morala da bude prekinuta. CES počinje malo kasnije, taman da stigne za drugu epizodu u 2021, a do tada bavimo se uređajima sa kojima smo proveli prethodne nedelje. Ponuda je u ovom krugu više nego raznovrsna, naročito imajući u vidu sve modele koje novi žele i mogu da naslede. Unakrsna paljba po novom iPad Airu i sva četiri iPhonea 12 daje odgovore na to za koga su ovi uređaji i kako da se snađete okruženi sa čak četiri nova iPhonea.

Hvala na slušanju!

Opširnije o novom iPad Airu čitajte ovde, a o iPhoneu 12 ovde.

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Deezeru, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: