Subota, 01.08.2020.

12:36

Četrdeseti rođendan: Pac-Man Monopol i mini arkadna igra

Pac-Man je napunio četrdeset godina, te se pojavio i u novoj verziji Monopola, a kako bi se godišnjica obeležila na prikladan način.

Izvor: PC Press

Četrdeseti rođendan: Pac-Man Monopol i mini arkadna igra
Foto: Getty Images, Spencer Platt / Staff

Analogna igra dobila je neke nove momente, poput digitalnih bankarskih jedinica, a u njima mini arkadnu igru koja služi za dupliranje poena i može da se igra svaki put kada se prođe kroz tačku Go, piše PC Press.

Igrači umesto novca skupljaju poene, a uz pomoć njih kupuju nekretnine. Svaki igrač dobija plastični novčić, koji se unosi u bankarsku jedinicu kako bi se proverili poeni, te obavile željene kupovine, ali i krađe poseda.

Pored pomenutog, tu je još jedno iznenađenje, pa je u igri i takozvani "duh-novčić", te korisnik odlazi u zatvor ukoliko ga duh ulovi. Monopoly Arcade Pac-Man košta trideset dolara, a na Amazon-u, Target-u, te u Walmart-u bi trebalo da se nađe 1. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: