Tehnopolis

Ponedeljak, 07.11.2016.

12:48

PC igrači bi radije orali njivu, nego igrali novi Call Of Duty

Početak je novembra, a to znači da je stigao još jedan Call of Duty. Ponovo viđamo začarani krug ljubavi-mržnje prema novom izdanju igre od ”ovo je najbolja igra na svetu” do neizbežnog ”pa, ovo je poprilično brzo dosadilo”, međutim ovogodišnje izdanje baš i ne prolazi sjajno kod PC igrača.

Izvor: B92

PC igrači bi radije orali njivu, nego igrali novi Call Of Duty
Foto: YouTube Screenshot

Sem što je odvojio komunu u zavisnosti od prodavnice na kojoj ga nabavite, Infinite Warfare dobija kritike na performanse (doduše i na konzolama gde instalacija traje nekoliko sati) i generalno da sa strane multiplayera nema šta da ponudi u godini u kojoj smo videli nekoliko sjajnih FPS igara. Pogledamo li zvaničnu Steam statistiku o broju aktivnih igrača po igrama, videćemo da je recimo Farming Simulator 17 mnogo popularniji, sa čak 26 hiljada igrača u odnosu na 15 hiljada koliko najviše tokom dana zaigra novi CoD. Civilization 6 još više ”šije” po tom pitanju, pa ćete dnevno sretati preko 80 hiljada igrača.

Era Call of Duty-ja na PC platformi je definitivno prošla. Igra koja je nekada svake godine okupljala stotinak hiljada igrača čim se pojavi, sada ne uspeva da nadmaši po popularnosti naslove koji su stari i po godinu-dve. Uostalom, kada se tek objavljena visokobudžetna igra prodaje slabije od niša naslova poput Transport Fever, znate da ste kao izdavač nešto gadno zabrljali.
Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: