Petak, 29.05.2015.

23:32

LŠ: Pro Reko i Primorje za titulu

Vaterpolisti Pro Reka i Primorja boriće se za titulu u Ligi šampiona u finalu ’fajnal siksa’ u Barseloni.

Izvor: JT

Default images
Starsportphoto

Pro Reko je sa 12:11 pobedio Barselonetu i tako onemogućio domaći tim da odbrani titulu osvojenu prošle godine trijumfom nad Radničkim.

Junak trijumfa bio je Duško Pijetlović, a u pobedničkom timu sjajan je bio i Filip Filipović, koji je upisao pet golova. Pijetlović je dodao tri, dok se Andrija Prlainović nije upisao u strelce.

U domaćem timu, Perone je imao četiri pogotka.

U drugom polufinalu, Primorje je pobedio Jug sa 10:9, dok je u borbi za peto mesto Eger pobedio Solnok sa 8:7. Boris Vapenski je postigao dva gola za pobedničku ekipu, za koju nije igrao Miloš Ćuk, dok na drugoj strani Živko Gocić, Milan Aleksić i Stefan Mitrović nisu uspeli da zatresu mrežu rivala.

Finale Lige šampiona igra se u subotu od 19.30, dok je utakmica za bronzu na programu u 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: