Petak, 21.09.2012.

17:31

Kurćubić: Ostvarićemo prvu pobedu

Trener Spartaka iz Subotice Petar Kurćubić kazao je da su njegovi fudbaleri dobro trenirali prethodnih dana i da su spremni za meč protiv Radničkog iz Niša.

Izvor: JM

Default images

Spartak će pokušati ostvari svoju prvu pobedu ove sezone u domaćem prvenstvu.

"Nemamo pobedu i to pred nas postavlja jasan cilj da pokušamo da ostvarimo prvi trijumf. Da bi to postigli moramo da pružimo kvalitetnu partiju. Radili smo dobro tokom nedelje, atmosfera u ekipi je odlična i to su neki od preduslova da se nadamo najboljem", rekao je Kurćubić.

Kurćubić je istakao dve dobre partije Nišlija u prethodnim utakmicama - pobedu protiv Hajduka u Kuli sa 2:1 i poraz od Crvene zvezde u gostima sa 2:3.

"Na obe ove utakmice Radnički je dao po dva gola, što znači da moramo da smanjimo greške u odbrani. Nadam se da možemo da odigramo agresivno, da ne primimo gol i onda strpljivo tražimo put do pobede", dodao je Kurćubić.

Duel Spartaka i Radničkog igraće se u subotu u Subotici, od 16.30.

Spartak je trenutno poslednji na tabeli sa jednim bodom, koliko ima i OFK Beograd, dok su Nišlije osme sa sedam bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: