Petak, 23.09.2011.

20:58

Čakarević: "Jedva čekam da zaigram"

Novi košarkaš Partizana Marko Čakarević rekao je za sajt menadžerske agencije "INVICTUS Sports Group" da jedva čeka debi za novi klub.

Izvor: B92

Default images

Čakarević je ovog leta iz radničkog stigao u Partizan, bio je i na pripremama reprezentacije, ali je zbog povrede otpao sa spiska.

“Sada se osećam odlično. Trenutno sam u Kaljariju, gde Partizan igra pripremni turnir za nastupajuću sezonu. Sledećeg ponedeljka počinjem sa treninzima.”

“Trenutno samo trčim i individualno radim neke stvari na terenu sa kondicionim trenerom. Naravno, neću biti 100% spreman, ali se nadam da ću u danima koji dolaze početi da treniram normalno. Posle skoro dva meseca pauze, sedenja i gledanja, to stvarno jedva čekam.”

Čakarević je dodao da mu je jedan od ciljeva u karijeri bio igranje u Evroligi.

“Jedan od mojih najvećih životnih ciljeva je bio da igram Evroligu i sada se pripremam za to. Osećam da je to velika stvar. Neće biti lako, u grupi imamo jake ekipe, sve će se boriti da pobede. Neke od njih su zbog lok-auta dovele dobre NBA igrače. Ali mi mislimo o svojoj igri, znamo da smo dobar tim i nadam se prolasku u Top 16. Ko zna, možda kasnije uđemo i u Top 8, a onda ko zna, možda Fajnal for... Bitno je da idemo korak po korak.”

Bivši igrač Radničkog kaže da jedva čeka da zaigra pred navijačima crno-belih.

“Navijači Partizana su dobro poznati širom Evrope. Jedva čekam da igram za njih, posebno u "Pioniru". Nije bitno da li igramo Evroligu, NLB ili Srpsku ligu oni će napraviti dobru atmosferu.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: