Četvrtak, 15.07.2010.

18:53

Skolari ne razmišlja o Brazilu

Trener fubalera Palmeirasa Luis Felipe Skolari rekao je da u trenutno ne namerava da se vrati na mesto selektora Brazila.

Izvor: LB

Default images

On je, takođe, demantovao da je o tome razogovarao sa predstavnicima Fudbalske federacije Brazila (CBF).

Skolari je istakao da je trenutno potpuno posvećen Palmeirasu, sa kojim je u junu potpisao dvogodišnji ugovor. Međutim, poznati trener je ostavio mogućnost da u budućnosti ponovo preuzme nacionalni tim Brazila, sa kojim je 2002. godine osvojio titulu svetskog prvaka.

Skolari je u trenerskoj karijeri još vodio Gremio, Gojas, Kruzeiro, Čelsi, reprezentacije Kuvajta i Portugala.

Reprezentacija Brazila trenutno nema selektora, pošto je Karlos Dunga dobio otkaz nakon poraza od Holandije (2:1), u četvrtfinalu Mundijala u Južnoj Africi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Podeli: