Nedelja, 22.04.2018.

22:10

Đukić: Trebala nam je pobeda; Lalatović: Vreme je da se obrijem

Trener Partizana Miroslav Đukić kaže da je najbitnije što je njegova ekipa osvojila pobedila Čukarički posle dva poraza od kojih je jedan u Kupu od Čuke 4:2.

Izvor: MLJ

Đukić: Trebala nam je pobeda; Lalatović: Vreme je da se obrijem
StarSport

Njegov kolega sa klupe Čukaričkog Nenad Lalatović kaže da je u porazu njegove ekipe dobro što će se konačno obrijati jer je Čuka prekinula seriju dobrih rezultata.

"Najbitnije je bilo da se vratimo pobedama posle dva poraza. Osvojili smo tri boda i to je najbitnije. Promašili smo veliki broj šansi, pogotovo u prvom poluvremenu kada ih nismo iskoristili i rešili utakmicu, ali smo na kraju ipak uspeli da pobedimo", rekao je Đukić za televiziju Arena sport.

Partizan je u poslednjoj utakmici 32. kola Superlige na svom terenu sa 2:1 pobedio Čukarički. Trener Čukaričkog Nenad Lalatović čestitao je pobedu Partizanu.

"Moglo je bolje i mora još mnogo bolje, ali Partizan je danas bio svežiji od nas. Ovakvu defanzivnu liniju nikada nisam izveo ni na treningu, a tek na utakmici. Videlo se da su neuigrani. Danas su bili bolji od nas za taj jedan gol i ja im čestitam", rekao je Lalatović i dodao: "Ako ima nečega dobrog u porazu je to što ću se obrijati".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: