Utorak, 24.10.2017.

10:32

Đoković se ipak vraća u decembru!

Iako će prvi zvanični turnir posle višemesečne pauze igrati tek na Australijen openu, Novak Đoković će se na teniske terene vratiti već krajem decembra.

Izvor: AK

Đoković se ipak vraća u decembru!
Foto: Getty images

Srbin je potvrdio učešće na tradicionalnom egzibicionom turniru Mubadala u Abu Dabiju koji je na programu 28-30. decembra.

Đoković veruje da je to idealan trenutak za povratak nakon pauze koja traje od Vimbldona, a zbog problema sa laktom.

"Izuzetno sam uzbuđen što se vraćam u Abu Dabi peti put i učestvujem u jubilarnom desetom izdanju turnira. Velika je čast biti deo tako posebnog turnira. Učesnici su veoma jaki, biće to savršen način za povratak i početak sezone. Abu Dabi je neverovatno mesto, biće sjajan događaj za sve navijače", rekao je Đoković.

Osim Đokovića u Abu Dabiju će igrati još Rafael Nadal, Sten Vavrinka, Miloš Raonić, Pablo Karenjo-Busta i Dominik Tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: