Ponedeljak, 26.06.2017.

15:34

Crno-beli ulaze u ritam, u utorak prvi meč

Fudbaleri Partizana počeli su u ponedeljak drugi deo letnjih priprema u Sloveniji, gde ih očekuju nekoliko jakih test utakmica.

Izvor: AK

Crno-beli ulaze u ritam, u utorak prvi meč
Foto: Partizan

Akcenat prvog dana u Moravskoj Toplici bio je na kondiciji, pa je u centru pažnje bio pomoćnik Miroslava Đukića Miša Filipović.

Pola sata se radilo na istezanju, balansu i vežbama snage, a posle aktivacije mišića usledio je taktičko-tehnički deo na terenu koji je posle obilne kiše u nedelju uveče bio idealan za rad.

Foto: FK Partizan
Igrače srpskog šampiona u popodnevnim časovima očekuje drugo trening dana u hotelskom kompleksu, a prvi meč igraće u utorak protiv austrijskog drugoligaša Kappfenberga od 17:30 časova u Gornjoj Radgoni.

Utakmicu će prenositi TV Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

23 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: