Džo Kol: Mesi i Ronaldo, pa RVP

Fudbaler Vest Hema Džo Kol izjavio je da je Robin van Persi najbolji igrač na svetu posle Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 07.01.2013.

16:11

Default images

RVP je posle godine u kojoj je briljirao za Arsenal prešao u Mančester Junajted i već postigao 20 golova za novi klub.

On je u subotu sprečio ispadanje Mančester Junajted iz FA kupa, pošto je u sudijskoj nadoknadi postigao izjednačujući gol protiv Vest Hema za konačnih 2:2.

"Ako stavimo po strani Mesija i Ronalda, Van Persi je možda i najbolji fudbaler na svetu. U Arsenalu je godinama igrao po boku i imao nekoliko povreda, sada je više u sredini terena, manje trči i do izražaja dolaze njegove tehničke i realizatorske sposobnosti. Lepo ga je gledati, ali nije prijatno i igrati protiv njega", rekao je Kol za "Gardijan".

I sâm Kol blistao je na subotnjoj utakmici, prvoj u starom klubu posle gotovo pune decenije – pozajmljeni igrač Liverpula asistirao je Džejmsu Kolinsu za oba Vest Hemova gola, koja su umalo donela prvi preokret protiv junajteda ove sezone (Crveni đavoli su od avgusta dobili 12 utakmica u kojima su prethodno gubili).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: