Petak, 18.06.2010.

18:02

Hemofarm nije došao, Partizan prvak

Košarkaši Partizana osvojilu su devetu uzastopnu titulu državnog prvaka, pošto košarkaši Hemofarma nisu doputovali u Beograd na treći meč finalne serije.

Izvor:

Default images

Igrači Partizana su izašli na teren hale Pionir, na kojem su sudije u 18 sati podbacile loptu, čekalo se 15 minuta, ali igrači Hemofarma se nisu pojavili.

Treća utakmica finalne serije registrovana je u korist Partizana službenim rezultatom 20:0, pa su "crno-beli" slavili sa 3:0 u seriji i osvojili 17. titulu u istoriji kluba.

U Pioniru se okupilo oko 4.000 gledalaca, koji su sa "crno-belima" proslavili titulu.

Uprava Hemofarma ranije je objavila je da klub neće igrati treću utakmicu finala plej-ofa Superlige Srbije sa Partizanom, a kao razlog za to naveli bezbednosne razloge i neujednačen kriterijum suđenja.

Partizan je sezonu završio veoma uspešno. Pored titule prvaka Srbije, osvojio je regionalnu NLB ligu i nacionalnog Kup Radivoja Koraća, a igrao je i na završnom turniru Evrolige u Parizu, gde je osvojio četvrto mesto.

Medalje košarkašima Partizana predao je komesar košarkaške Superlige Tihomir Bubalo, a pehar kapitenu "crno-belih" Petru Božiću uručio je predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Kapičić.

Titulu prvaka Srbije osvojilu su: Lorens Roberts, Stefan Sinovec, Lester Bo Mekejleb, Dušan Kecman, Strahinja Milošević, Aleksandar Rašić, Vladimir Lučić, Sava Lešić, Nemanja Bešović, Aleksandar Mitrović, Petar Božić, Aleksandar Marić, Jan Veseli, Branislav Đekić i Slavko Vraneš na čelu sa šefom stučnog štaba Duškom Vujoševićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

161 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

11 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: