Četvrtak, 28.11.2019.

21:28

Milošević: Konfuzija zbog mojih izmena

Trener Partizana Savo Milošević rekao je posle remija sa AZ Alkmarom da je tužan, ali da nije razočaran.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Milošević: Konfuzija zbog mojih izmena
Foto: FK Partizan/Miroslav Todoroviæ

Partizan je ispustio dva gola prednosti sa igračem više u Hagu i remijem 2:2 ostao bez šansi da se u poslednjem kolu bori za nokaut fazu Lige Evrope.

"Jako je teško kada doživite ovakve stvari. Tužan sam, ali nisam razočaran. Zadovoljan sam šta smo uradili u Evropi ako se zna gde smo bili u martu. Igrali smo bez greške 80 minuta, sveli ekipu koja je dobra na to da ne može da nas ugrozi", rekao je Milošević.

Pročitajte još Debakl Partizana – ispustio 2:0 sa igračem više i ostao bez evro proleća!

Nakon što je AZ ostao sa igračem manje u 83. minutu, Partizan se opustio i dozvolio domaćinu da smanji u 88, a potom izbegne poraz u 92. i tako prođe u 1/16 finala takmičenja.

"Ušli smo u konfiziju u poslednjih desetak minuta, to se dešava na ovom nivou. Iz više razloga je došlo do konfuzije. Najveći su izmene koje sam napravio. Pokazalo se da nisu bile prave i najveću odgovornost imam ja",
zaključio je trener Partizana.

Partizan će se od Evrope ove sezone oprostiti protiv Astane, koja gostuje u Humskoj 12. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

175 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: