Subota, 06.07.2019.

09:20

Zajon priredio šou – zemljotres prekinuo utakmice Letnje lige VIDEO

Jak zemljotres pogodio je Južnu Kaliforniju zbog čega je NBA liga odlučila da otkaže utakmice Letnje lige u Las Vegasu.

Izvor: PT

Zajon priredio šou – zemljotres prekinuo utakmice Letnje lige VIDEO
Photo by Ethan Miller/Getty Images

Svi su iščekivali duel Nju Orleans Pelikansa i Njujork Niksa, u dvoranu su došle brojne zvezde poput Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa, a sve kako bi videli prvog pika Zajona Vilijamsona.

Vilijamson, igrač Pelikansa, je košarkaš koji je medijski ispraćen na neverovatan način, a to i zaslužuje pošto je čudo prirode.

Da sve bude još bolje, Nju Orleans je igrao protiv Njujorka, koji u sastavu ima Ar Džej Bereta, trećeg pika na ovogodišnjem Draftu i nekadašnjeg saigrača Zajona.

Zajon je očekivano imao atraktivne poteze, ali je na terenu proveo svega devet minuta zbog manje povrede. Za to vreme imao je učinak od 11 poena i tri skoka.

Utakmica je prekinuta u četvrtoj četvrtini zbog jakog zemljotresa i čelni ljudi su odlučili da ne nastave duel. Otkazan je i duel Orlando Medžika i San Antonio Sparsa, kao i Finiks Sansa i Denver Nagetsa.

Ovo nije bio prvi zemljotres ove nedelje u Kaliforniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: