Nedelja, 15.01.2023.

09:45

GOAT se vraća

Prema mišljenju mnogih najbolji borac svih vremena je Džon Džons i ponovo ćemo ga gledati u oktagonu.

Izvor: SN

GOAT se vraća
Foto: Profimedia

Šokantna i skandalozna odluka dočekala je MMA fanove kada je Dejna Vajt objavio da je Frensis Nganu otpušten i da je pojas teške kategorije slobodan.

Već danima se spekuliše o borbi između Džona Džonsa i Sirila Gana, čak je na internetu osvanuo i poster sa T-Mobile Arene u Las Vegasu i ispostavilo se da je istinit.

GOAT Džon Džons se 4. marta 2023. godine vraća u oktagon i za pojas teške kategorije boriće se protiv kanadskog borca i nekadašnjeg timskog kolege Frensisa Nganua – Sirila Gana.

Mnogi će sa oduševljenjem prihvatiti ovaj okršaj, dok će mnogi i dalje ispitivati odluke UFC organizacije jer nije baš svakidašnje ponašanje da se možda i najbolji teškaš planete na takav način otpusti.

Sve u svemu, moći ćemo da gledamo Džona Džonsa po prvi put posle tri godine jer je njegov poslednji UFC meč bio u poluteškoj kategoriji kada je 8. februara 2020. godine kada je bio bolji od Dominika Rejesa.

Džons je potom objavio odlazak u penziju, pa pomenuo povratak, ali u tešku kategoriju i to ćemo sada moći i da vidimo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: