Petak, 21.03.2003.

12:48

Antić za B92: Možemo preko Juventusa, do polufinala

Izvor: B92

Default images

U petak su  u Nionu odredjeni parovi četvrtfinala fudbalske Lige šampiona.
8. i 9.aprila sastaju se:

Real Madrid  – Mančester Junajted
Inter – Valensija
Ajaks – Milan i
Juventus – Barselona

Komentarišući šanse svog kluba u dvomeču sa liderom italijanskog šampionata, Radomir Antić za B92 kaže da je optimista i da očekuje plasman u polufinale:

"Radi se o jednom protivniku koji je lider italijanskog prvenstva. U svojim redovima imaju izuzetno kvalitetne igrače. Naša prednost je svakako, to što revanš igramo na svom “Kamp Nou” stadionu. Medjutim, u eliminaciji, kada se igra na ispadanje, italijanski fudbal je uvek s obzirom na svoju filosofiju prolazio dobro. To je njihova šansa, medjutim, ja sam optimista I verujem da će se Barselona plasirati u polufinale “ rekao je za B92 Antić.

Revanš mečevi su na programu 22. i 23.aprila.

Sa druge strane, poznati su  I parovi polufinala kupa UEFA. U prvom meču Seltik dočekuje Boavistu, dok drugi par čine Lacio I Porto. Prvi mečevi polufinala igraju se 10.aprila, revanš mečevi 24. aprila, dok se finale igra 24.maja u Sevilji.

Plasman Seltika u polufinale, doneo je Škotskoj još jedno mesto u Ligi šampiona u sezoni 2004-2005.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

9 h

Podeli: