Nova vest
Košarka 29

19.5.2024.

17:05

Poznato šta je Lazarević rekao Naneliju pre tuče VIDEO

KK Crvena zvezda obelodanio je šta je Stefan Lazarević rekao Džejmsu Naneliju pre incidenta u "Beogradskoj areni".

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Naneli je pesnicom udario Stefana Lazarevića po završetku šuterskog treninga na dan utakmice broj tri, koji je na programu u nedelju (19. maj) od 20.30 u Beogradskoj areni.

Incident se dogodio kada su se košarkaši mimoilazili, tada je nastalo koškanje posle kojeg je Naneli pesnicom udario Stefana Lazarevića i time mu naneo telesne povrede, a o tome je javnost obavestila Zvezda.

"Lazarević je prilikom izlaska iz svlačionice naišao na Nanelija i upitao ga “Zašto si me uhvatio za vrat, zašto to radiš, da li je to košarka” što se i i vidi na snimku, na šta je prvotimac Partizana odgovorio da je to košarka i da će i ubuduće da ga hvata za vrat i uputio mu je psovke. Tada je došlo do međusobnog guranja, na šta je Naneli prvi put udario Lazarevića u predelu levog oka, a zatim kada je Stefan krenuo ka njemu, što se i vidi na snimku, prilikom pada oba igrača, Naneli udara i drugi put Lazarevića u predelu levog oka i nanosi mu teške telesne povrede. Prava je sreća da su se pojavili igrači KK Crvena zvezda, kao i igrač Partizana Smit, koji su uspeli da razdvoje Nanelija i Lazarevića. Sve ovo se vidi na kompletnom snimku koji prilažemo, kako ne bi bilo manipulacije, prikrivanja i obmana javnosti", saopštila je Zvezda.

Dodaje se da je Stefan Lazarević, nakon izjave koju je dao policiji u Beogradskoj Areni, upućen hitno u Urgentni centar na snimanja, usled teške telesne povrede.

"Koliko smo obavešteni Naneli tek sada daje izjavu policiji u prisustvu advokata Dražića. Sportski direktor ABA Lige gospodin Milija Vojinović je predao disciplinsku prijavu disciplinskom sudiji ABA lige protiv oba igrača. Disciplinski sudija ABA lige zatražio je da se oba igrača pismeno izjasne u roku od 120 minuta. Očekujemo brzu reakciju disciplinskog sudije, imajući u vidu da se radi o krivičnom delu sa teškim telesnim povredama, kojim je onesposobljen igrač KK Crvena zvezda, za sada, za večerašnju utakmicu", saopšteno je sa Malog Kalemegdana.

Podeli:

Komentari 29

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 29

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Testovi

Test: Mazda CX-5

Ova Mazda CX-5 kao bogomdana je za stvaranje brojnih uspomena sa porodičnih putovanja koja su, na posletku, daleko vrednija od novca.

Auto magazin/Armen Derbogosijan

15:45

3 h

Novo Sport Video Menu