Nova vest
Košarka 54

19.5.2024.

17:15

Javio se i Partizan: "Ko je isekao minut snimka?" VIDEO

KK Partizan izdao je saopštenje u vezi sukoba Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Burna uvertira pred treći meč finala ABA lige nastavljena je saopštenjima, nakon tuče u kojoj su učestovali igrači Zvezde i Partizana Stefan Lazarević i Džejms Naneli.

Naneli je pesnicom udario Stefana Lazarevića po završetku šuterskog treninga na dan utakmice broj tri, koji je na programu u nedelju (19. maj) od 20.30 u Beogradskoj areni.

Incident se dogodio kada su se košarkaši mimoilazili, tada je nastalo koškanje posle kojeg je Naneli pesnicom udario Stefana Lazarevića i time mu naneo telesne povrede, a o tome j javnost obavestila Zvezda.

Posle oglašavanja crveno-belih i  pojave snimka incidenta, saopštenje je izdao Partizan, koje prenosimo u celosti i bez redaksijskih izmena.

"KK Partizan Mozzart Bet izražava žal zbog incidenta koji se danas dogodio u hodniku Beogradske arene i poziva na hitno utvrđivanje svih činjenica od strane nadležnih organa!

Džejms Naneli je prvi napadnut od strane Stefana Lazarevića, koji ga je uhvatio za vrat, nakon čega je igrač Partizana uzvratio, što se može videti na kompletnom snimku sigurnosnih kamera.

Na žalost, jedini snimak koji to može da potvrdi nije kompletan jer na njemu nedostaje period od 11:01:28 do 11:02:32 i KK Partizan poziva da se HITNO UKLJUČE NADLEŽNE SLUŽBE kako bi vratile izbrisani snimak i utvrdile ko je isti izbrisao! Tražimo da onaj ko je snimak obrisao, odgovara u skladu sa zakonom.

Na dostupnim snimcima se  vidi i kako Lazarević izlazi iz svlačionice za Nanelijem u želji da se raspravi, kao i kako skače na igrača Partizana koji se nalazi na zemlji.

Pozivamo obezbeđenje Beogradske arene da nam bez odlaganja dostavi KOMPLETAN snimak, a mi ćemo ga javno objaviti.

Pozivamo medije da javno speru ljagu sa imena Džejmsa Nanelija, sa istim publicitetom kao što su mu ljagu naneli nakon saopštenja Crvene zvezde.

Razumemo povišene tenzije u finalnoj seriji, ali pozivamo i igrače i navijače da ne nasedaju na iscenirane napade i zadrže pribranost. Da se pobednik finalne serije odluči na terenu, a ne uz pomoć saopštenja kojima naš rival svakodnevno podiže tenzije.

KK Partizan Mozzart Bet javnosti daje na uvid dostupne snimke i pozova sve da sami procene ko bi i zbog čega mogao da obriše ključni deo snimka sa kamere koja snima od svlačionice Partizana.

I za kraj, KK Partizan Mozzart Bet kao kuriozitet dodaje da je sportski direktor KK Crvena zvezda Milan Dozet nakon incidenta predlagao predstavnicima Partizana da se sve zaboravi i snimci obrišu. KK Partizan Mozzart Bet je to odbio! ", stoji u saopštenju KK Partizan.

Podeli:

Komentari 54

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 54

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu