Kultura

Ponedeljak, 22.07.2013.

13:45

Zakazan susret Simpsonovih i Porodičnog čoveka

Porodica Simpson srešće se sa članovima familije Grifin u "krosover" epizodi animiranog serijala "Porodični čovek" (Family Guy) koja će biti emitovana na jesen sledeće godine.

Izvor: Izvor: BBC

Default images

Kompanija "Foks" najavila je da će se dve slavne porodice "sresti" u epizodi koja s zove "The Simpsons Guy", u kojoj porodica Grifin kreće na put i završava (logično) u Springfildu.

Glumci koji daju glasove junacima "Simpsonovih" - Dan Castelaneta, Džuli Kavner, Nensi Kartrajt, Jardli Smit i Henk Azarija – svi će učestvoavati u ovoj avanturi.

U najavi epizode "Foks" kaže: "Grifinove će dočekati prijateljski nastrojen stranac, Homer Simpson, koji je raširenih ruku dočekao svoje nove "albino" prijatelje."

Porodice vrlo brzo nalaze zajednički jezik, Stjui je opsednut Bartom i njegovim "akcijama", dok Liza uzima Meg "pod svoje". Mardž i Lois zanemaruju kućne poslove u želji da se bolje upoznaju, dok Piter i Homer ulaze u raspravu – gde se toči bolje pivo?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

23 h

Podeli: