Utorak, 28.04.2015.

19:45

Dva mjuzikla dobila po 12 nominacija za nagradu Toni

Mjuzikli sa Brodveja "American in Paris" i "Fun Home" dobili su danas po 12 nominacija za američku pozorišnu nagradu Toni, čija će ceremonija dodele biti 7. juna u Njujorku.

Izvor: Beta

Default images
YouTube Printscreen

Nominacije za najbolji mjuzikl dobili su i komadi "Something Rotten!", "The Visit" i "Finding Neverland" adaptaciji dela "Petar Pan".

U kategoriji najbolje predstave nominovani su pozorišni komadi "Wolf Hall, Parts One and Two", "Hand to God", "Disgraced" i "Fish in the Dark".

Za najboljeg glumca u pozorišnom komadu nominovani su Bredli Kuper, Ben Majl, Aleks Šarp i Bil Najgaj dok će se za nagradu za najbolju glumicu takmičiti Keri Maligan, Helen Miren, Džiniva Kar i Elizabet Mos.

Nominacije su saopštili glumci Meri-Luiz Parker i Brus Vilis.

Nagrada Toni, ustanovljena pre 69 godina, dodeljuje se za postignuća u radu američkog pozorišta. Nagrade koje dodeljuje žiri od 700 članova, smatraju se ekvivalentom Oskara (za film), Emija (za televiziju) i Gremija (za muziku). beta .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: