Petak, 29.08.2014.

21:16

BG: Lančani sudar, lakše povređen

Jedna osoba lakše je povređena u lančanom sudaru četiri automobila večeras na auto-putu ka Aerodromu "Nikola Tesla", rečeno je agenciji Beta u MUP-u.

Izvor: Beta, Blic

Default images

Sudar se dogodio oko 20.45 časova kod pumpe "Zmaj". Saobraćaj nije bio obustavljan.

Saobraćaj na tom delu auto-puta je, kako navode u MUP-u, veoma brzo normalizovan.

Vozači u "mercedesu", "golfu" i "volvou" vozili su se levom trakom, kada je vozač "mercedesa" koji je bio prvi, naglo zakočio, nezvanično saznaje "Blic".

U njega je, kako kažu očevici, udario "golf" koji je u udesu prošao najgore, jer je u ovo vozilo sa zadnje strane udario "volvo".

Vozač "golfa" povredio je ruku i nogu, a veće povrede izbegao je jer su se uključili svi "er begovi" u automobilu.

Osim materijalne štete, nije bilo težih posledica nezgode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: