Petak, 23.05.2014.

13:08

Nakon 8 dana, S. Palanka ima vodu

Direktor "Vodovoda" u Smederevskoj Palanci Miodrag Mihajlović izjavio da je ta opštini danas dobila vodu, ali da ona i dalje nije za piće.

Izvor: Beta

Default images

"Jutros u 10.00 pustili smo u mrežu tehnički ispravnu vodu, koja je na našem crpnom postrojenju prerađena. To je hemijski i bakteriloški ispravna voda, ali zbog mreže koja nije bila u funkciji sedam-osam dana, ona ne može biti proglašena vodom za piće", rekao je Mihajlović u telefonskoj izjavi agenciji Beta.

On je naglasio da voda ne može da se koristi za piće i pripremu hrane, već samo u tehničke svrhe.

Mihajlović je objasnio da će gradjani imati vodu po tri-četiri sata, jer treba osposobiti bunare, koji su bili potopljeni i postepeno ih uključiti u sistem.

"Vode neće biti 24 sata, već po po tri-četiri sata dok se ne isprazne rezervoari. Kada se isprazne rezervoari, onda zatvaramo ventile, pa ponovo punimo rezervoar i tako dok nam Zavod za zdravlje Požarevac ne da zeleno svetlo da je voda za piće", rekao je
Mihajlović.

Smederevska Palanka je jedna od opština u kojoj je i dalje ostala na snazi vanredna situacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Podeli: