Sreda, 21.05.2014.

03:59

Još četiri topla i sunčana dana

U Srbiji će ujutro biti mestimično kratkotrajna magla, tokom dana biće pretežno sunčano i toplije vreme.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se retka pojava kratkotrajnog pljuska s grmljavinom, uglavnom u planinskim predelima.

Vetar će biti slab, južni i jugoistočni, jutarnja temperatura iznosiće od devet do 15, a najviša dnevna od od 24 do 28 stepeni, saopštio je RHMZ.

I u Beogradu će do kraja dana biti pretežno sunčano i toplije, a vetar će biti slab, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura iznosiće oko 15, a najviša dnevna oko 28 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana do 28. maja, do subote biti pretežno sunčano, veoma toplo i uglavnom suvo vreme.

U subotu biće promenljivo oblačno i nestabilno vreme, a posle podne i uveče očekuju se kiša, pljuskovi i grmljavina najpre u zapadnim i jugozapadnim krajevima.

Od nedelje će se zadržati promenljivo, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a temperatura vazduha biće u manjem padu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

23 h

Podeli: