Utorak, 01.10.2013.

21:44

Četiri đaka izbodena u Novom Pazaru

Tri dečaka zadobila su teške, a jedan lake telesne povrede, nakon tuče koja se u utorak uveče dogodila u Novom Pazaru, kod Ekonomsko-trgovačke škole.

Izvor: Beta, Tanjug

Default images

Ovo je izjavio Tanjugu šef odeljenja za analitiku i informacije u novopazarskoj Policijskoj upravi Izet Jusufović.

Tuča je izbila oko 19.20 sati kada je, po nezvaničnim informacijama, jedan napadač nakon kraće svađe izvadio nož i ubo četiri učenika treće godine. U tuči je učestvovalo više lica.

Povređeni su prebačeni u novopazarski Zdravstveni centar, gde im je ukazana pomoć i životi im nisu u opasnosti.

Oni se nalaze u stabilnom stanju, rekao je Tanjugu dežurni hirurg Almir Bačevac.

Bačevac je naveo da su maloletnici prevezeni na hirurško odeljenje opšte bolnice u Novom Pazaru oko 19.20 zbog povreda zadobijenih sečivom.

"Radi se o maloletnom licu Ž.R. koje je imalo povrede u predelu leve pazušne jame i povrede u predelu stomaka, radilo se o teškim telesnim povredama opasnim po život. Pacijent je hitno operisan i njegovo zdravstveno stanje je dobro i stabilno", rekao je on.

Prema njegovim rečima, drugi povređeni S.Dž. imao je povrede u predelu prednjeg trbušnog zida i takođe je operisan i u stabilnom je stanju.

"Zatim maloletno lice M. Đ. kod koga se radi o povredama u predelu abdomena i u predelu podlaktice hitno je operisan i stanje je dobro, i na kraju je prevezeno lice P.A, 16. godina zbog povrede sečivom u predelu leve butine", naveo je Bačevac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

23 h

Podeli: