Petak, 13.02.2009.

18:26

Donacija mreži radio stanica Kosma

Mreža radio stanica na Kosovu – "Kosma" - koja program emituje na srpskom jeziku, dobila je novu opremu, poklon Vlade Sjedinjenih Američkih Država.

Izvor: B92

Default images

Oprema će olakšati povezivanje pet radio stanica u jedan sistem, a omogućiće i umrežavanje novih radio stanica. Doniranje nove opreme je izvedeno preko organizacije USAID. Novu opremu vrednu 37 hiljada dolara je Kim radiju i sedištu Kosme u Čaglavici uručila američka ambasadorka u Prištini Tina Kajdaonu.

“Jasno je da je ovo važan deo Evrope, ali to je i deo Evrope sa, nažalost, nerazrešenim problemima i pitanjima. Velika nada američke administracije je u tome da se ovde zajedničkim radom pronađu rešenja za ove probleme”, rekla je ambasadorka Kajdaonu.

“Očigledno je da je Srbija važan činilac, kao i Kosovo, kao i Bosna. Očigledno je da ljudi moraju da rade zajedno kako bi rešili ove probleme”, rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: