Četvrtak, 01.03.2001.

16:51

SPS: NE POSTOJE DOKAZI ZA HAPSENJE MILOSEVICA

Izvor: B92

Default images
Jedna od portparola SPS, Ana Djuric, izjavila je u cetvrtak novinarima da ne postoje dokazi na osnovu kojih bi bio uhapsen Slobodan Milosevic. "Radi se o montiranom politickom procesu i napadu na bivseg jugoslovenskog predsednika", rekla je Djuriceva dodajuci da Milosevic ne namerava da napusti celo stranke. Na pitanja povodom najava da ce Milosevic uskoro biti uhapsen i da bi to trebalo da se dogodi do 10. marta, Djuriceva je kazala da se radi samo o pretpostavkama i da unutar SPS nisu preduzete nikakve vanredne mere. "Pre svih, Slobodan Milosevic vrsi svakodnevnu svoju funkciju predsednika ove partije. Vanredno stanje ne postoji posto se povodimo ono tezom - nevin dok se ne dokaze suprotno. Ne mislimo da postoje dokazi i da ce bilo ko doneti te dokaze jer sad je jos uvek sve samo na pretpostavkama i ne znamo koliko ce to biti ozbiljno i koliko ce sadasnje vlasti ispostovati rok, kao sto kazete", rekla je Djuric, prenosi B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: