Ponedeljak, 19.04.2021.

16:57

Uhapšene dve devojke zbog provala u stanove

Novosadska policija uhapsila je dve devojke zbog sumnje da su provalile u više stanova u Novom Sadu iz kojih su ukrale novac i zlato.

Izvor: Tanjug

Uhapšene dve devojke zbog provala u stanove
Ilustracija: Depositphotos/ 91viperagp

Uhapšene su V.P. (24) iz Paraćina i V.I. (25) iz Inđije.

Dve provalnice uhapšene su ubrzo posle provale u jedan stan na Trgu mladeneca u Novom Sadu, saopštila je danas Policijska uprava Novi Sad, a sumnja se da su poharale još tri stana u gradu.

Prilikom hapšenja kod V.P. policija je pronašla obijački alat, a za obe osumnjičene određeno je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedene na saslušanje osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Policajci iz Novog Sada uhapsili su i V.A (54) jer je pokušao da provali u kuću u naselju Kisač, ali je pobegao kada su naišli vlasnici.

On je takođe zadržan do 48 sati i osnovnom javnom tužilaštvu se tereti za krivično delo teška krađa u pokušaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: