Petak, 14.08.2020.

10:36

Lončar: Krizni štab danas donosi odluku VIDEO

Danas će biti doneta odluka i tada će biti poznato za čije državljane će važiti PCR test i obavezan karantin za ulazak u Srbiju, kaže ministar Zlatibor Lončar

Izvor: B92

Lončar: Krizni štab danas donosi odluku VIDEO
Foto: Tv Prva

Ministar Lončar je rekao i da je situacija sa koronavirusom bolja nego prethodnih dana.

"Ali i dalje je to veliki broj i nema mesta opuštanju", kaže on.

Kako je naveo, danas će biti sastanak Kriznog štaba, pa će se doneti odluka o obaveznom o PCR testu i obaveznom karantinu i tada će biti poznato koje države su u pitanju.

Kaže da je neophodno da se i dalje pridržavamo mera, koje daju rezultate, i da na taj način pomognemo zdravstvenom sistemu.

Na pitanje da li se spremamo za drugi talas, Lončar kaže:

"Moramo da budemo spremni. Korona nas je više puta iznenadila. Ne samo nas, nego i ceo svet. Šta možemo da očekujemo na jesen kad se udruži sa drugim virusima, kad ne budemo mogli da otvaramo prozore, da budemo u zatvorenom - što je normalno jer će biti hladnije - mi se spremamo, pravimo nove bolnice".

Opšrnije u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: