Ponedeljak, 15.08.2016.

13:06

Blokade i za vozila i za pešake u BG zbog Bajdena i Levena

MUP preduzima sve neophodne bezbednosne mere pred posete potpredsednika SAD Džozefa Bajdena i švedskog premijera Stefana Levena.

Izvor: Tanjug

Blokade i za vozila i za pešake u BG zbog Bajdena i Levena
Foto: Tanjug, arhiva

To je izjavio pomoćnik direktora policije Ivan Ristić i zamolio građane za razumevanje zbog zatvaranja pojedinih saobraćajnica.

Ristić je naveo da će, u skladu sa neophodnim bezbednosnim merama koje će se primenjivati na trasi eskortne kolone, tokom sutrašnje posete Bajdena i Levena, dolaziti do zatvaranja pojedinih saobraćajnica, kako za vozila, tako i za pešake.

"Molimo građane da imaju razumevanja prilikom zatvaranja trasa, a saobraćajna policija će učiniti sve kako bi zadržavanja bila što kraća i omogućiće kretanje alternativnim pravcima", kaže Ristić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: