Sreda, 14.03.2018.

15:40

DJB i Dveri ponovo traže uvid u materijal sa izbora

Lista Dosta je bilo i Dveri ponovo je zatražila od GIK-a da se svim ovlašćenim predstavnicima liste bez ograničenja omogući uvid u kompletan izborni materijal.

Izvor: Beta

DJB i Dveri ponovo traže uvid u materijal sa izbora
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Pokret "Dosta je bilo" je naveo da je taj zahtev predat po drugi put jer je GIK prethodni zahtev od 3. marta usvojila delimično, ograničivši uvid na pojedine opštine, na pojedina biračka mesta, ograničivši i vreme uvida, deo izbornog materijala i krug lica ovlašćenih za uvid u izborni materijal.

Lista "Dosta je bilo" i Dveri traži uvid duži od tri sata po biračkom mestu, kao i uvid u izvode iz biračkih spiskova, zapisnike biračkog odbora, zapisnike izborne komisije i u glasačke listiće.

"Dosta je bilo" kaže da neće priznati izborni rezultat dok ne obavi uvid u birački materijal, piše u saopštenju.

Izborna lista "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu a da se oni ne vrate" je na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda 4. marta ostala je ispod cenzusa, sa 3,9 odsto osvojenih glasova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: