Nova vest
Fudbal 27

17.6.2024.

14:49

"Piksi nije trebalo da komentariše Tadićevu izjavu"

Dragoslavu Stepanoviću, proslavljenom srpskom fudbaleru i treneru, nije se svidelo ono što je video po okončanju duela Srbije i Engleske na početku Evropskog prvenstva.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Naravno, reč je o izjavama kapitena Dušana Tadića i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Tadić nije bio zadovoljan time što je meč sa Englezima (0:1) počeo sa klupe, dok se Piskiju nije svidelo što je o tome javno govorio.

"Piksi nije trebalo dalje da komentariše Tadićevu izjavu. Ako je imao potrebu nešto da mu kaže to je mogao u svlačioci. Inače, takve situacije na relaciji trener ili selektor – igrač su normalne u fudbalu i može o tome iza zatvorenih vrata da se polemiše, ali ne u javnosti. Onda se stvara neka loša atmosfera, potpuno bez potrebe", rekao je Stepanović u razgovoru za "Sport Klub".

Stepanović dodaje da razume Tadića, ali još jednom podvlači da je sve trebalo da se uradi na drugačiji način.

"Ja razumem Tadića, sigurno je očekivao da će igrati. On je takav tip igrača za 90 minuta i ima karakter lidera, zbog čega je i između ostalog kapiten reprezentacije. Bio sam mu trener i mogu reći da je on oduvek bio potpuno posvećen fudbalu. Kada je ušao u drugom poluvremenu se videla razlika u našoj ekipi. Samo što je mnogo teško da kada ekipa gubi, jedan igrač sam u drugom poluvremenu preokrene situaciju. Ipak, mislim da bi na te njihove izjave trebalo staviti tačku i okrenuti se utakmicama pred nama", zaključio je Stepanović.

Podeli:

Komentari 27

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

5 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

Beta

13:20

3 h

Aktuelno

AI i matematika na ratnoj nozi

Istraživači su otkrili da AI ima problema sa rešavanjem matematičkih tadataka, što pokazuje koliko je nova tehnologija u raskoraku sa mogućnostima procesiranja iz prošlosti.

Njujork tajms

12:30

4 h

Novo Sport Video Menu