Nova vest
Fudbal 164

17.6.2024.

8:00

Tadić ponovo odgovorio Piksiju VIDEO

Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije, i u miks zoni je izrazio svoje razočarenje što nije započeo meč protiv Engleske u startnoj postavi.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

"Rekao sam, teško mi je bilo da gledam jer je bilo dosta situacija koje su bile kao stvorene za mene. Primio sam 10 lopti, mogao sam 100. Moramo da poštujemo odluke. Ne moramo da se slažemo, ali moramo da ih poštujemo", rekao je Tadić.

Piksi je svoju odluku obrazložio rekavši da je želeo da sačuva Tadića svežim za nastavak.

"Ja sam najspremniji igrač u ovoj ekipi, to sam rekao i njemu [selektoru]". Mislim da ne treba fizički da brine. Pričali smo normalno, imamo dobru komunikaciju. Rekao je da misli da će biti zatvorena utakmica i da ću ja da uđem u drugom poluvremenu i da rešim. Desio se taj brzi gol. Žao mi je zbog rezultata, mislim da smo mogli da uzmemo barem bod ili tri", zaključio je Tadić.

Podeli:

Komentari 164

Podeli:

EURO 2024

Sivi grad

Još samo jedan dan je ostao do velikog finala Evropskog prvenstva u Berlinu, gde će se Španija i Engleska u nedelju od 21.00 boriti za tron.

Stefan Smuđa

14:00

13 min

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla spremio iznenađenje? FOTO

Čini se da je Tesla Model Y "Juniper" primećen u Kaliforniji, što je ponovo izazvalo govorkanja da proizvođač automobila priprema redizajn svog popularnog električnog SUV-a.

B92

12:32

1 h

Novo Sport Video Menu