Ponedeljak, 19.02.2018.

02:46

Valiance dobro “gura” u Bets.net ligi

Iako je ispala u ECS kvalifikacija, srpska CS:GO ekipa Valiance ima uspeha na drugim turnirima.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Valiance dobro “gura” u Bets.net ligi

Takmičarksa sezona je tek počela, a prvi od niza turnira koji ove godine očekuju srpski sastav je Bets.net Challenger Series.

U pitanju je turnir koji je okupio 32 tima (i osam novih u drugoj fazi) iz evropskog i CIS regiona, a samo takmičenje sastoji se iz tri faze.

U prvoj su timovi bili podeljeni u dve grupe, tačnije u dva regiona, gde su se po švajcarskom sistemu ekipe borile za top 8. Naš Valiance je grupu prošao sa skorom 3-2, zabeleživši pobede nad KlikTech, Venatores, a za prolaz u drugu fazu pobedili su Tricked. Pored njih, grupu su od poznatijih timova prošli Red Reserve, Epsilon, GameAgents.
U drugoj fazi su se timova priključile po četiri nove ekipe u oba od regiona. U evropskom su to Sprout, GODSENT, Kinguin i PRIDE. U CIS regionu svoje mesto dobili su AVANGAR, Nemiga, Spirit i najveće iznenađenje Majora – QB Fire.

Druga etapa je počela, a srpska ekipa ima polovičan učinak nakon 6 mečeva, pa naši momci zauzimaju četvrto mesto. Zabeležili su poraze od Red Reserve, GODSENT i Fragsters, dok su dobili Epsilon, NOREG i HAVU. Emijev tim ujedno ima i najviše odigranih mečeva, pa se očekuje da padnu koju poziciju. Grupom očekivano vode Sprout i GODSENT sa perfektnim 3-0 skorom.
U grupi se igra po round-robin sistemu, a kako iste sadrže 12 timova, svaki tim će odigrati 11 mečeva. Dakle, srpski sastav i dalje može da se izbori za plej-of u koji odlaze po četiri ekipe iz svake grupe.

Još uvek se ne znaju termini i parovi predstojećih mečeva, ali se nadamo da će Valiance uspeti da se održi visoko na tabeli i plasira se u plej-of. Pored novčanih nagrada, dve najbolje ekipe učestvovaće u sledećoj sezoni StarSeries turnira, a četvrta sezona ovog takmičenja se upravo igra – a izveštaje o istom za prvi i drugi dan možete pročitati na našem sajtu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: