Ponedeljak, 05.11.2018.

14:12

Sajam zapošljavanja u BG - nude više od 400 poslova

Sajam zapošljavanja LINK2job biće održan 9. novembra u Beogradu, a više od 40 kompanija ponudiće nezaposlenima više od 400 slobodnih radnih mesta.

Izvor: Beta

Sajam zapošljavanja u BG - nude više od 400 poslova
Foto: Thinkstock

Kako je saopšteno, na sajmu će biti posla za radnike u oblasti IKT tehnologija, mašinstva, ljudskih resursa (HR), prodaje i trgovine, menadžmenta, marketinga, turizma, administracije, ekonomije, osiguranja, dizajna, pravnih poslova, obrazovanja, bankarstva, elektrotehnike.

Nezaposleni Beograđani koji planiraju dolazak na ovogodišnji LINK2job, prisustvo mogu najaviti preko linka http(//www.link2job.eu/prijava/), čime će se ujedno prijaviti i za učešće na predavanjima tokom sajma, ali i za dobijanje onlajn poklon kurseva engleskog jezika i informatike (ECDL).

Onlajn prijavljivanje će učesnicima Sajma zapošljavanja takođe obezbediti da dobiju i besplatnu profesionalno urađenu fotografiju za svoju radnu biografiju (CV), koju će za njih uraditi, obraditi i poslati im putem mejla, predstavnici ITA DesignStudio tima na istoimenom štandu.

Sajam će biti održan u hotelu Metropol od 10.00 do 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: