Petak, 21.04.2017.

08:11

"Stare fabrike pretvaramo u moderne objekte"

Srpska prestonica bogatija je za još jedan tržni centar, "Big Fešn" na Karaburmi, u čiju izgradnju je investirano 80 miliona evra.

Izvor: B92

Foto: Tanjug/Rade Preliæ

Tržni centar u Višnjičkoj ulici je otvorio gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakvši da je reč o investiciji "vrednoj 80 miliona evra, koja će doneti novih 1.500 radnih mesta".

On je rekao da je ovo veliki dan za Beograd i opštinu Palilula podsetivši da na mesto nekadašnje fabrike u stečaju, građani sada imaju moderan tržni centar, saopštila je gradska uptrava.

"Osim što stare fabrike pretvaramo u moderne objekte, na ovaj način zapošljavamo domaću građevinsku industriju i mislim da, uz pomoć investitora, menjamo lice grada", rekao je Mali.

Otvaranju "Big Fešn" tržnog centra prisustvovala je i ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer-Kam koja je naglasila da je izgradnja šoping-centra na Karaburmi "još jedan dokaz prijateljstva dva naroda".

"Veoma sam ponosna jer se broj vodećih izraelskih kompanija koje se bave nekretninama a posluju i u Srbiji konstantno povećava", rekla je Fišer-Kam.

Ona je dodala i da kompanija "Big šoping centers" posluje u Srbiji od 2007. i do sada je investirala oko 150 miliona evra, navodi se u saopštenju.

Direktor kompanije "Big šoping centers" Ejtan Bar Zev rekao je da je otvoren drugi tržni centar te kompanije u Srbiji. "To je deo naše dugoročne vizije, jer želimo da razvijamo naš brend na srpskom tržištu", rekao je Zev.
Foto: Tanjug/Rade Preliæ
.
Foto: Tanjug/Rade Preliæ
.
Foto: Tanjug/Rade Preliæ
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: