Automobili

Subota, 21.10.2023.

13:47

Haotični kružni tok usred metropole: Kako ovde nema češćih sudara? VIDEO

Kružni tokovi su elegantno rešenje za komplikovane probleme, a većina ljudi danas nema problema kada ih koristi.

Izvor: B92

Default images

@filipjarze 💀💀💀 #paris #france #fyp #foryou #pourtoi ♬ sonido original - nosoyuntiktok
Mada se uglavnom zna koga treba propustiti, kako reagovati, i na koji način ući/izaći iz kružnog toka, neka rešenja saobraćajnih stručnjaka i dalje nas iznenade s vremena na vreme.

Jedno takvo nalazi se u Francuskoj. Nipošto ne možemo reći da je nepoznata lokacija u pitanju, jer je u samom središtu Pariza, ali svejedno se moramo zapitati, kao i korisnik društvenih mreža koji je objavio ovaj snimak, kako se vozači svakodnevno snalaze u kružnom toku usred kog stoji Trijumfalna kapija.

Nema saobraćajne signalizacije odnosno ispisa ili šara na samom putu, ali se, vozila svejedno kreću nesmetano, i reklo bi se da niko ne paniči, pa su verovatno navikli do sad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: