Nova vest
Fudbal 24

17.6.2024.

9:20

U odbranu Tadića: "Pravi kapiten"

Bivši fudbaler Rade Bogdanović stao je u odbranu kapitena Srbije Dušana Tadića posle Engleske.

Izvor: B92.Sport

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2024/©

Tadić je podigao buru izjavama nezadovoljstva što ga selektor Dragan Stojković Piksi nije uvrstio u startnu postavu na premijeri EURO.

Kapiten je šansu dobio u 61. minutu i značajno doprineo dobrom utisku Srbije, koja je ipak poražena zbog ranog gola iz 13. minuta.

"Ja sam kapiten i lider, mislim da sam najbolji igrač ovog tima, bez lažne skromnosti i naravno da mislim da je trebalo da počnem", rekao je Tadić posle utakmice.

Njegovu izjavu koja je ostavila u senci poraz reprezentacije prokomentarisao je Bogdanović, bivši fudbaler, a sada stručni konsultant Javnog servisa.

"Pravi kapiten, pravi pravi kapiten. Bilo mi je teško, ali sam kapiten, ušao sam, daću sve od sebe, voleo bih da sam počeo. Pravi kapiten, na ove se čovek može pouzdati, direktno u lice, teško mi je bilo, ali idemo dalje, nastaviće, nakon ovih njegovih reči da imamo ozbiljne šanse da pređemo u drugi krug. Ovo ja nisam od srpskih reči čuo direktno, korektno, pošteno, na ovakve možeš da se pouzdaš u životu", rekao je Bogdanović.

Podeli:

Komentari 24

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu