Aktuelno 3

16.06.2024.

21:57

Film o Rijani na vidiku: Pevačica već zna koja glumica bi je igrala

Već danima se šuška da pevačica Rijana priželjkuje film o sebi.

Izvor: b92.net/journal.rs

Film o Rijani na vidiku: Pevačica već zna koja glumica bi je igrala
Profimedia

Podeli:

ako je sudeći prema informacijama sa društvenih mreža, Rijana je već i izrazila želju da je glumi Tejlor Rasel koja je stekla popularnost filmom "Waves" iz 2019. godine. 

Rijana je poznata po svojoj višestrukoj umetničkoj karijeri koja obuhvata muziku, modu i lepotu. Svojim talentom i vizionarskim pristupom postala je jedna od najuticajnijih ličnosti u svetskoj industriji zabave.

Rasel je, s druge strane, postala prepoznatljiva po svojoj talentovanoj glumi i zapaženim ulogama u filmovima i televizijskim serijama. Njena uloga u filmu "Waves", gde je igrala kompleksan lik Emili Vilijams, dobila je pohvale kritike.

Možda vas zanima

Ideja da Tejlor igra Rijanu u biografskom filmu privlači pažnju javnosti zbog njihove sličnosti u izgledu. Međutim, može se primetiti da je glumica očigledno osvojila Rijanine simpatije.  Navodi se da je ona vidi kao idealan izbor zbog njenog talenta i sposobnosti da prikaže suptilnosti njenog života i karijere na velikom platnu.

Fanovi su već izrazili oduševljenje idejom o filmu koji bi istražio život i karijeru ove ikone. S obzirom na Rijaninu izuzetnu popularnost i globalni uticaj, kao i rastuću karijeru i talenat mlade glumice, moguće je da bi njihov susret u filmskom svetu mogao doneti intrigantan i dubok uvid u život jedne od najznačajnijih ličnosti današnjice.

Publika sa nestrpljenjem iščekuje dalje informacije o potencijalnom projektu koji bi mogao da osvetli različite aspekte Rijaninog života i njene izuzetne umetničke putanje.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: