Aktuelno 13

16.06.2024.

18:07

Holivudske zvezde skupile milione dolara za Bajdena

Brojne holivudske zvezde predvodile su glamurozni dobrotvorni donatorski događaj za predsednika Džozefa Bajdena, pomažući da se sakupi 28 miliona dolara za novembarske izbore koje su označili kao jedne od najvažnijih u istoriji SAD.

Izvor: Tanjug

Holivudske zvezde skupile milione dolara za Bajdena
Profimedia

Podeli:

Glumci Džulija Roberts, Barbra Strajsand i Džordž Kluni samo su neki od poznatih holivudskih zvezda koje su u subotu uveče nastupile na pozornici u Pikok Teatru u Los Anđelesu, sali sa 7.100 sedišta, prenosi AP.

Domaćin ovog događaja TV voditelj Džimi Kimel intervjuisao je i Bajdena i bivšeg predsednika SAD Baraka Obamu i obojica su poručila koliko je značajno da se na ovogodišnjim predsedničkim izborima pobedi bivši predsednik Donald Tramp.

Tokom Bajdenovog gostovanja u popularnoj TV emisiji Late night show, Kimel je pitao predsednika da li Amerika pati od amnezije u vezi sa predsedničkim kandidatom Republikanske stranke, na šta je Bajden odgovorio: "Sve što moramo da uradimo je da se setimo kako je bilo kada je Tramp bio u Beloj kući".

Ljudi iz američkog šou-biznisa sve više podržavaju Bajdena, a važnost sinoćnjeg događaja za Bajdenovu kampanju za reizbor ogleda se i u odluci predsednika da tokom noći leti kroz devet vremenskih zona sa G7 samita na jugu Italije do južne Kalifornije, kako bi prisustvovao donatorskom događaju.
 

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: