Tehnopolis

Utorak, 10.07.2018.

18:26

Procurele lokacije i mete za Hitman 2

Pre par dana smo pisali o tome kako su developeri iz IO Interactive otkrili da će Hitman 2 imati 6 lokacija na samom početku, a sada su te lokacije, zajedno sa metama koje se tamo nalaze, greškom procurele na internet.

Izvor: play.co.rs

Procurele lokacije i mete za Hitman 2

Ovaj veliki leak otkriva da su lokacije: Majami(koji smo već videli u trejleru), Kolumbija, Indija, Novi Zeland, Severna Amerika i Severno more.

Vidi se da je razvojni tim želeo promenu pa nam nudi drugačije lokacije od onih koje smo videli u prvom, epizodnom, delu, piše Play.

Osim lokacija, curenje je otkrilo i koje će mete Agent 47 morati da eliminiše i sa kojim izazovima će se susresti na tim zadacima.

Sve procurele podatke možete videtu u PDF fajlu na ovom linku.

Videćemo da li je sve ovo tačno kada se igra pojavi, ali je velika verovatnoća da jeste jer se radi o podacima koji se nalaze na samim serverima studija IO Interactive.

Hitman 2 nam dolazi već 13. novembra za PC, PS4 i Xbox One

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: