Nova vest
Fudbal 13

17.6.2024.

11:15

Vazura: "Nisam vidovit kao moj kolega iz Crvene zvezde" VIDEO

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura razgovarao je sa novinarima pred početak priprema crno-belih.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Prvo je sumirao prethodnu sezonu i zahvalio se bivšim trenerima Partizana .

"Hvala Igoru Duljaju i Albertu Nađu za sve što su uradili za Partizan. Imali smo tešku godinu iza sebe, u stvari dve teške godine. Od situacije da se borimo za prvo mesto u roku od mesec dana smo izgubili mnogo bodova, što Partizanu ne sme da se dozvoljava i dešava, zbog toga smo i doveli trenera. Smatram da je Aleksandar Stanojević najbolji trener u Srbiji. Radio sam sa njim u jednom mandatu, zna kako radi i koliko je posvećen.Time što je potipisao na tri godine Partizan je time obezbedio neku stabilnost. Boriće se do kraja, kako je i sam najavio. To je bilo naše najvažnije pojačanje u prelaznom roku. Nastavljamo dalje da se pojačavamo", rekao je Vazura novinarima na Teleoptiku i dodao:

"Stanojević je veliki partizanovac i bilo lako da razgovaramo sa njim. S te strane je bilo lako, a sa druge, situacije sa klubom je komplikovana i on je čovek koji oseća Partizan, koji je rekao da je tu da pomogne, da je tu tri godine i da želi da napravimo nešto".

Osvrnuo se i na sastav ekipe.

"Dobar deo ekipe ostaće na okupu, otišli su igrači kojima je istekao ugovor. Ostatak ekipe je tu, a ono što sigurno možemo da obećamo navijačima  da ćemo se pojačati na nekim pozicijama, doći će oko 4-5 novih igrača. Prelazni rok je živa stvar, nadam se da ćemo vrlo brzo imati neke igrače sa kojima pregovaramo već duže vreme".

Govorio je i o Saldanji.

"Sa njim smo razgovarali po završetku sezone, dogovorili smo da ostane fokusiran na ekipu do kraja kvalifikacija. Ne vodimo pregovore oko njegove prodaje, iako zovu svaki dan. Imamo interesovanja za mnoge naše igrače."

Vazura je poručio i da će u klubu biti novih ljudi.

"Ove nedelje će biti nekih novih ljudi u upravi, ostavimo to za par dana. Dobićete informacije", rekao je Vazura.

Upitan je i kolike prihode očekuje od letnjeg prelaznog roka.

"Nisam vidovit kao moj kolega iz Crvene zvezde, koji je već najavio koliku će imati dobit. Kad budem vidovit, možda ću znati nešto unapred. Znamo šta bismo voleli da zaradimo, jedno su želje, a drugo mogućnosti. Tržište diktira cene, videćemo. Biće bitno kako nastupimo u evropskim utakmica. Prodaćemo sigurnao neke igrače", poručio je Vazura.

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 13

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Testovi

Test: Kia Sportage – hrabar iskorak

U koncernu Kia-Hyundai, Kia je bila konzervativniji brat koji je igrao na sigurnu kartu. A, onda je došao novi Sportage i pokazao da je vreme da se napravi veliki iskorak napred.

Auto magazin/Armen Derbogosijan

14:00

18 h

Novo Sport Video Menu