Srbija

Četvrtak, 20.07.2017.

18:23

Ministar oduševljen Hestilom: Ovo je garant...

Ministar za rad Zoran Đorđević izrazio zadovoljstvo zbog sastanka na kome se upoznao sa radom Hestilai načinom funkcionisanja Železare Smederevo.

Izvor: Tanjug

Ministar oduševljen Hestilom: Ovo je garant...
Foto: Tanjug, arhiva

On je razgovarao sa delegacijom kineske kompanije "Hestil Srbija", u čijem je sastavu Železara Smederevo o poslovanju te čeličane.

Predstavnici kineske kompanije su informisali ministra o svom poslovanju i pozvali ga da poseti Železaru.

Ministar je naglasio da je izuzetno zadovoljan načinom na koji Hestil funkcioniše u Železari Smederevo, jer radnici zahvaljujući investiciji Hestila imaju zadovoljavajuća primanja i sigurnu perspektivu, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Takođe, naveo je ministar, sama kompanija postiže dobre rezultate u Železari Smederevo, što je garant dugoročnog poslovanja u Srbiji, kakvo Hestil i planira.

Đorđević je prihvatio je poziv Hestila da poseti Železaru Smederevo i upozna se na licu mesta sa radom i napretkom te čeličane za primer.

U delegaciji su bili zamenik direktora Liansi Vang, generalni savetnik za ljudske resurse i pravna pitanja, Nataša Tijanić, direktor za radne odnose, Aleksandar Ćamilović, i direktorka za kompenzacije i benefite - ljudski resursi i radni odnosi Jelena Dragović Trebješanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

13 h

Svet

Vraćaju se u Rusiju?

Američki proizvođač bezalkoholnih gaziranih pića Koka-kola, koji je 2022. napustio rusko tržište, podneo je u aprilu ove godine tri zahteva za registraciju svojih najpoznatijih brendova "Koka-kola", "Fanta" i "Sprajt" u Rusiji.

7:54

15.6.2024.

1 d

Podeli: