Aktuelno 39

15.06.2024.

14:01

Da li vam se sviđa Panda koja će se praviti u Srbiji? ANKETA

Mesec dana pred premijeru, na internetu je osvanuo izgled nove Pande.

Izvor: B92

Da li vam se sviđa Panda koja će se praviti u Srbiji? ANKETA
Fiat

Podeli:

Ovaj automobil nosiće oznaku Grande Panda, što ima smisla s obzirom na to da ima veće dimenzije nego prethodnici - dug je 3,99 metara, odnosno tek za koji milimetar je kraći od Citroena C3, od kog vuče inspiraciju za dizajn. 

Kad smo već kod dizajna, ovde ćemo mu se posvetiti, dok smo u našem prethodnom tekstu pisali više o automobilu.

Na ovom "kutijastom" krosoveru primenjen je motiv piksela koji malo podseća na Hyundai Ioniq 5, sa kockastim šablonom na prednjim LED svetlima, kao i pozadi.

Na točkovima, kao što smo i pretpostavljali na osnovu ranijih koncepata i nezvaničnih rendera, nalazi se centralni "X" koji se slaže uz svetlosni potpis sa prednje i zadnje strane.  

Umesto znaka, reč "Fiat" izgleda kao da je uklesana pozadi, dok se "Panda" nalazi na crnoj horizontalnoj traci koja spaja zadnja svetla.

Nema još konkretnih informacija o pogonskim sklopovima, ali ćemo verovatno više detalja saznati 11. jula kad Fiat Grande Panda bude zvanično predstavljen.

loader

Podeli:

39 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: