Aktuelno 4

16.06.2024.

8:31

Bajdenov pas krvnički ugrizao agenta tajne službe: I ne, ovo nije prvi put

Pas američkog predsednika Džozefa Bajdena ugrizao je agenta tajne službe tokom šetnje, preneli su danas američki mediji.

Izvor: Tanjug

Bajdenov pas krvnički ugrizao agenta tajne službe: I ne, ovo nije prvi put
EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI

Podeli:

Ovo je drugi slučaj da je predsednikov nemački ovčar ugrizao agenta američke tajne službe tokom šetnje sa Bajdenom, prenosi ABC Njuz.

Predsednik SAD je šetao svog psa 12. septembra 2023. godine u Kenedi Gardenu kada je životinja napala i ugrizla agenta tajne službe koji je prišao predsedniku da mu pomogne, pokazuju snimci do kojih je došla konzervativna aktivistička grupa Džudišal Voč.

"Kada sam krenuo prema predsedniku da vidim da li mu treba pomoć, pas mu je prošao kroz noge i ugrizao me za levu ruku. Povukao sam ruku i uzviknuo - ne. Kada sam se okrenuo da zatvorim vrata, predsednikov pas je ponovo skočio i po drugi put me ugrizao za levu ruku", navodi se u mejlu koji je poslao neimenovani agent.

Bajdenov pas je u oktobru preseljen iz Bele kuće zbog više od 11 incidenata i napada na osoblje Bele kuće, navodi ABC Njuz.

U jednom incidentu, uniformisani službenik tajne službe morao je da bude odveden u bolnicu nakon što ga je predsednikov pas ugrizao.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: