Utorak, 01.06.2021.

09:53

Dok svi spavaju ovi Jagodinci rade: "Samostalnost je najbitnija" VIDEO

Među onima koji rade dok svi spavaju, sasvim sigurno su i pekari. Ima li šta lepše od mirisa taze pečenog hleba?

Izvor: B92, TV Prva

Dok svi spavaju ovi Jagodinci rade:
Foto: TV Prva printscreen

Prednost Jagodine kao malog grada, i tako rano ujutru kad se šeta glavnom ulicom oseti se miris taze peciva iz pekara koje već uveliko rade. Kako je kad radno vreme počinje jako rano i šta se prvo radi kad se dođe na posao u jednu pekaru?

"Prvo se zamesi hleb, pecivo, onda idemo redom, svako radi svoj deo. Radim celo pekarstvo, ovde trenutno radim kiflice, krofne, lisnato testo", navodi Milan Miljković pekar u Jagodini.

"Moje radno vreme počinje u pola 5 ujutru, polako krećem sa pripremom sendviča. U početku je bilo teško ustajati, ali vremenom sam se navikla. Samostalnost je najbitnija", rekla je pekarka Nevena.

Detaljnije pogledajte u sledećem video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: